Zoran Zekić: Došli smo do nekih stvari gdje ne možemo napraviti iskorak

Četvrtak, 12. travnja 2018. 18:19 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 Osijek u petak igra protiv Istre 1961 u Gradskom vrtu (16), Zoran Zekić na kraju turbuletnog tjedna pokušava pronaći izlaz iz krize:

- Nađite mi nekakav primjer u svijetu da se u dvije godine može napraviti iskorak. Mislim da smo ga mi napravili velikim dijelom. Jesmo li mogli bolje? Vjerujem da jesmo, u puno utakmica. U nekima smo mogli i gore. Ali kad čovjek sve to sabere u jedno, ima tu puno dobrih i loših razloga zašto u nekim situacijama ne izgledamo bolje. Naravno, od toga ne treba bježati, u zadnje dvije godine, isključivo s loptom u igri prema naprijed, nismo pokazali apsolutno ništa. Kako izaći iz krize? Bez puno priče, samo radom, angažmanom i da igrači kliknu u svojim glavama. Nismo zaboravili igrati nogomet, ali u tome svemu moramo biti predaniji. Preko tjedna nemam nijedan problem što se tiče treninga. U 95 posto situacija tu zaista ne mogu reći da netko od njih neće. Druga je stvar koncentracija u određenim situacijama pa se to onda preslikava i na utakmicu. Jednostavno smo došli do nekih stvari gdje ne možemo napraviti iskorak i trenutačno smo u krizi, kaže Zekić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.