RUDEŠ - RIJEKA Matjaž Kek: Ako moramo govoriti o pristupu, onda možemo imati probleme

Četvrtak, 12. travnja 2018. 14:58 Napisao/la  SC

Prije utakmice protiv Rudeša treba napomenuti da je Rijeka u zadnjih šest kola ostvarila pet pobjeda i jedan neodlučeni rezultat  s gol-razlikom 20:4

Matjaž Kek
Matjaž Kek

 

Rijeka u petak (18) igra u Kranjčevićevoj, protivnici su Rudeš i teren nepogodan za igru:

- Utakmica traži dobru prilagadbu na specifične uvjete terena u Kranjčevićevoj i na protivnika koji iz kola u kolo igra sve bolje, koji se dobro posložio, koji ima par dobrih pojedinaca i izuzetan voljni element. Moramo biti spremni na to odgovoriti. Što se tiče utakmice u Koprivnici, ozlijeđeni Leovac uz kažnjenog Bradarića ne konkurira za momčad. S puno toga u Koprivnici bio sam zadovoljan, u razgovorima s igračima tražimo što više konstante i ponavljanja dobrih stvari. Normalno da pokušavamo ispraviti ono što nije dobro i što na uvijek zadaje probleme, kaže trener Matjaž Kek.

Momčad Rudeša u zadnjem razdoblju izgleda dovoljno dobro da bi u prošlom kolu mogla pobijediti Osijek:

- Rudeš definitivno izgleda bolje u drugom dijelu prvenstva, skupljaju bodove, blizu su momčadima koje se bore za ostanak, bit će zanimljivo do kraja u tom dijelu tablice. Postali su agresivni, napadaju dobro igrača s loptom, imaju igrača koji može zabiti u svakom trenutku. Pripremamo se za utakmicu kao i za sve ostale utakmice, očekujem kvalitetan odgovor momčadi. Ako u profesionalizmu moramo govoriti o tome da pristup mora biti pravi, onda možemo imati probleme, naglašava Kek.

Za Rudeš povremeno igra Tomislav Turčin, igrač Rijeke na posudbi:

- Minutaža koji dobiva jako je bitna za mladog igrača. Normalno da minutaža u momčadi koja se bori za ostanak puno ovisi o načinu na koji se igra. Sgurno da će mu dobro doći u razvoju, zbog toga smo ga i poslali u Rudeš koji je zdrava sredina, što me posebno veseli, zaključuje Kek.

Prije utakmice protiv Rudeša treba napomenuti da je Rijeka u zadnjih šest kola ostvarila pet pobjeda i jedan neodlučeni rezultat (Hajduk 1:1) s gol-razlikom 20:4.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.