Predsjednik splitsko-dalmatinskog HNS-a podnio ostavku zbog dilova i sitnog kriminala

Srijeda, 05. srpnja 2017. 08:41 Napisao/la  SC

Cijeli sustav je prožet dilovima, sitnim kriminalom. Imam svoj obraz i posao, u toj kaljuži niti želim plivati, niti želim biti, kaže Radovani, inače predsjednik skupštine Hajduka


Da je Dalmacija trusno nogometno područje općepoznata je činjenica. Otkada su navijači posredstvom udruge Naš  Hajuk preuzeli vođenje Hajduka, poremetila se vertikala odlučivanja u regionalnom HNS-u.

Dugo traje kriza upravljanja županijskim savezom, pa ne čudi što je u utorak Vinko Radovani podnio  neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske.

Radovani je u jednoj rečenici sažeo problem:

- Ne želim biti rob njihovog dogovaranja i gluposti, kazao je Radovani i pojasnio što je time mislio.

- Nije normalno da se od 11 sjednica na sedam, sam bavimo sucima. Cijeli sustav je prožet dilovima, sitnim kriminalom. Imam svoj obraz i posao, u toj kaljuži niti želim plivati, niti želim biti. Tema je bila suci, njihovo napredovanje. Sve to skupa nema smisla, ti ne možeš napraviti nikakav iskorak, konstantno se vrtimo u nekoj prošlosti. Treba mijenjati sve ljude koji su involvirani u sustav već godinama, prenosi Radovanijevu izjavu dalmatinskiportal.hr

Radovaniju je dojadilo kada se počelo raspravljati o unaprijeđenju sudaca, čim je ostao u manjini prekinuo je sjednicu i odustao.  

Sada slijedi nova skupština, novi izbor predsjednika i upravnog odbora. Jedino su problemi stari...

Inače, Vinko Radovani je predsjednik Skupštine Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.