Nogometna groznica trese Hrvatsku, tri stadiona rasprodana u istom tjednu

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 15:17 Napisao/la  SC


To se nije dogodilo otkada je HNL-a!

U istom tjednu raprodana su tri stadiona za utakmice hrvatskih klubova u europskim utakmicama.

Rujevica je raprodana za manje za sat vremena budući da u slobodnoj prodaji nije bilo puno ulaznica, većina od 8100 gledatelja utakmice Lige prvaka između Rijeke i RB Salzburga ulaznice su kupili na druge načine.

Stadion na Poljudu rasprodan je u utorak, kada je prodano 29.000 ulaznica za utakmicu Hajduka i Brondbyja koja se igra u četvrtak.

Osječki Gradski vrt još nije rasprodan, još ima ulaznica u prodaji budući da je nakon dugo godina otvorena gornja zapadna tribina.

Dolazak velikana PSV-a i pobjeda Osijeka u Eindhovenu jamče da će stadion u četvrtak biti pun, domaćini priželjkuju posjetu sličnu onoj prije 17 godina, kada je 17.000 ljudi došlo vidjeti utakmicu protiv Slavije.

Nogometna groznica trese cijelu Hrvatsku osim središnjice. Dinamo gostuju u Norveškoj, gdje igra protiv Oddsa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.