NK Osijek na facebook stranici čestitao Viktoru Orbanu pobjedu na izborima

Ponedjeljak, 09. travnja 2018. 19:55 Napisao/la  SC
NK Osijek na facebook stranici čestitao Viktoru Orbanu pobjedu  na izborima

 Pobjeda Viktora Orbana u Gradskom vrtu važnija je od većine pobjeda momčadi Osijeka ove sezone.

NK Osijek na facebook stranici čestitao je mađarskom premijeru na izbornim rezultatima, Orbanova Nacionalno-konzervativna stranka uvjerljivo je pobijedila na parlamentarnim izborima.

Koalicija Orbanove stranke Fidesz i KDNP-a osvojila je 133 od 199 mjesta u parlamentu, nastavlja se vladavina intimnog prijatelja Lorinca Meszarosa, većinskog vlasnika NK-a Osijek.

Javna je tajna u Mađarskoj da iza Meszarosovih poduzetničkih poduhvata stoji Orban koji je strastveni zaljubljenik u nogomet.

Osim što je bio aktivni igrač, Orban je u svom rodnom mjestu Felcsútu izmislio prvoligaški klub Puskás Academy.

Jasno, gradonačelnik Felcsúta je Lorinc Meszaros, poznati građevinski poduzetnik kojega je karta krenula kada je Orban postao premijer.

Meszaros uskoro počinje graditi stadion u Osijeku, nastavljaju se ulaganja u momčad pod visokim pokroviteljstvom mađarskog premijera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.