Matej Jelić u Slaven Belupu, Rudeš doveo bivšega igrača milanskog Intera

Petak, 29. lipnja 2018. 14:14 Napisao/la  SC
Matej Jelić
Matej Jelić Foto: epodravina.hr

 Matej Jelić i Jorge Aparicio novi su igrači Slaven Belupa.

Jelić je u Koprivnicu stigao iz Rijeke:

- Prvi dojmovi o klubu i gradu su jako dobri. Jako sam sretan što ću braniti boje Slaven Belupa i što ću biti dio ove momčadi. Svi u i oko kluba su me odlično primili. Nadam se da ćemo u idućoj sezoni ostvariti puno bolji rezultat nego prethodnih godina, odnosno da ćemo se boriti za pozicije koje vode u Europsku ligu. Slaven je prošlih godina imao odlične napadače poput Hebera i Ivanovskog, a moja želja je nastaviti u njihovom ritmu i zabijati puno golova. Svaku utakmicu i svaki trening davat ću sve od sebe i nadam se da će to navijači prepoznati, kazao je za epodravinu.hr Jelić.

Jorge Aparicio (25) je reprezentativac Guatemale, igrao je za guatemalski Comunicaciones.

Rudeš je doveo jedno zvučnije ime, Rey Manaj (21) je albanski napadač koji je 6 puta igrao za milanski Inter, 13 puta za Pescaru i prošle sezone 19 puta za Granadu.

Neven Đurasek (Dinamo), Ivan Božić (Dinamo), Dino Halilović (Istra 1961) i Molls Donald Ntchamd (Yaounde, Kamerun) novi su igrači Lokomotive.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.