TRADICIONALNI IZBOR

Luka Modrić najbolji u izboru HUNS-a

Nedjelja, 02. lipnja 2019. 23:01 Napisao/la  SC

Puljić, Pavičić i Kvržić u idealnoj momčadi

Luka Modrić najbolji u izboru HUNS-a

 

Luka Modrić najbolji je hrvatski nogometaš u izboru Hrvatske udruge Nogometnih sindikat (HUNS)

Modrić je u Opatiji sedmi put proglašen najboljim u sedmom izboru:

- Hvala svima koji su glasali za mene, ova nagrada mnogo mi znači jer dolazi od samih igrača i struke. Naravno, najviše hvala mojim reprezentativnim suigračima bez kojih ne bi dobio nijednu individualnu nagradu, rekao je Modrić, jedna od rijetkih hrvatskih nogometaša koji je u finalu Lige prvaka navijao za Tottenham, njegov bivši klub:

- Tottenham mi je draži klub, naravno, proveo sam četiri godine u Londonu, ali drago mi je zbog Dejana što je konačno uzeo taj trofej, rekao je Modrić koji je prošle godine osvojio sve moguće individualne nagrade.

Najbolji nogometaš na svijetu očekivano je izabran za najboljega hrvatskog nogometaša!

Izabrana je najbolja momčad sezone u sustavu 4-3-3: Livaković – Kvržić, Theophile-Caterine, Dilaver, Bradarić – Ivanušec, Olmo, Pavičić – Petković, Puljić, Jairo

Danijel Subašić više najbolji hrvatski vratar, devet glasova zaostao je za Dominikom Livakovićem, koji je proglašen najboljim u protekloj sezoni.

U poretku trenera najviše glasova očekivano je dobio Nenad Bjelica s 22 glasa, malo je iznenađenje da je drugi Sergej Jakirović (6) dobio puno više glasova trećega Igora Bišćana (1).

Rujevica više nema najbolji teren, u izboru igrača i struke najbolji travnjak ima Maksimir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.