Luka Bonačić dobio otkaz, Aljoša Asanović i Dean Računica odlaze u Australiju

Srijeda, 04. listopada 2017. 16:06 Napisao/la  I. J.
Luka Bonačić
Luka Bonačić


Luka Bonačić, koji je ovoga ljeta preuzeo vođenje iranskog prvoligaša Gostaresha, dobio je otkaz.

Naime, nakon odigranih osam prvenstvenih utakmica Bonačićeva momčad bila je posljednja sa sedam osvojenih bodova, što je primoralo čelnike kluba da raskinu daljnju suradnju.

Dvije nekadašnje Hajdukove "desetke", Aljoša Asanović i Dean Računa, blizu su odlasku u Australiju, preuzimanju momčadi Melbourne Knightsa, čeka se samo konačna potvrda.

Još jedna "Hajdukova" desetka, Ivan Leko, trenerski je hit u Belgiji.

Prošle sezone je s St. Truidenom osigurao ostanak u prvoligaškom društvu, u novoj sezoni preuzeo je vođenje Club Bruggea za koji je uspješno igrao nekoliko godina.

Nakon devet kola Leko je prvi na tablici s četiri boda više od drugplasiranog Charleroa.

Igor Tudor odlično je počeo sezonu, njegov Galatasaray nakon sedam kola vodeći je u turskoj Superligi, ima pet bodova više od drugoplasiranog Bešiktaša.

Uz Tudora u stručnom stožeru su još dvojica bivših Hajdukovaca, Hari Vukas koji mu je prvi pomoćnik, te Sandro Tomić koji je zadužen za rad sa vratarima, dok je stručnjak za kondiciju Toni Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.