KUTIJA ŠIBICA Disciplinski sudac HNS-a kao igrač navodno udario delegata

Četvrtak, 27. prosinca 2018. 18:01 Napisao/la  SC

HNS  demantirao da je Alan Klakočer napao delegata Alana Klementa na temelju izjave disciplinskog suca

Alan Klakočer, disciplinski sudac HNS-a
Alan Klakočer, disciplinski sudac HNS-a

 

Prema pisanju zagrebačkih portala nakon utakmice četvrtfinale utakmice Promotioplaya i Fice (4:3) na tribinama igrač Promotionplaya udario je delegata utakmice.

Prema tvrdnji očevidaca delegata je udario Alan Klakočer, inače disciplinski sudac HNS-a.

HNS se oglasio sljedećim priopćenjem:

Hrvatski nogometni savez upoznat je s navodima o incidentu na malonogometnom turniru "Kutija šibica" u kojem je, prema tim navodima, sudjelovao i disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer. G. Alan Klakočer demantirao je objavljene navode te je obavijestio Savez kako nije napao delegata na turniru, Alana Klementa, niti sudjelovao na bilo koji način u incidentu, kako se navodi. Hrvatski nogometni savez utvrđuje činjenično stanje te će odluka o daljnjim koracima biti donesena kada budu prikupljene sve potrebne informacije o navedenom događaju, stoji u priopćenju HNS-a.

Tijekom utakmice dogodio se incident nakon prekršaja na igraču Promotionplaya Hrvoju Štroku.

Cijela klupa, voditelj i igrači ušli su u teren i započeli verbalni okršaj sa sucima, službenim osobama i suparničkom momčadi, nakon čega je uslijedila intervencija zaštitara i jedva je spriječen fizički obračun između dvije momčadi.

Istodobno sportsport.ba donosi verziju dođaja igrača Fice.

Prema navodima portala igrače momčadi iz Bihaća protivnici su vrijeđali na nacionalnoj osnovi, prestrašeni su napustili dvoranu nakon što su im prijetili tijekom i nakon utakmice.

Navodno su im psovali nam majku bosansku i muslimansku iako u momčadi ima Hrvata i muslimana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.