Željko Sopić: Najvažnije je da znamo kakvu utakmicu ne želimo igrati!

Utorak, 02. travnja 2024. 16:52 Napisao/la  SC

Nemamo se što lagati, dolazimo u Kranjčevićevu pobijediti i osigurati prolaz u finale, kaže trener Rijeke

Željko Sopić: Najvažnije je da znamo kakvu utakmicu ne želimo igrati!

Lokomotiva i Rijeka u srijedu (16) u Kranjčevićevoj igraju polufinale kupa:

- Protiv mlade i trkački moćne momčadi kao što je Lokomotiva, ne želite ući u njihov mlin i igrati napad na napad, želite imati kontrolu utakmice i na svoju kvalitetu doći do prilika. Ako ćete protiv Lokomotive igrati napad na napad i dozvoliti njihovim brzim igračima da vas kontriraju, problema bi imale i puno jače momčadi od Rijeke. Njihova najjača strana je tranzicija, izuzetno su jaki trkački, dobro su posloženi, trener Čabraja dugo radi s njima. Ako im ostavite prostore po izgubljenoj lopti, normalno je da će vas kazniti. Najvažnije je da znamo kakvu utakmicu ne želimo igrati! Dobro ćemo se pripremiti, nadam se da igrači koji će dobiti priliku šansu iskoristiti i Rijeku odvesti u finale Kupa, naravno da će biti promjena u odnosu na utakmicu protiv Rudeša, kazao je trener Rijeke Željko Sopić.

- Očekuje nas zahtjevna utakmica na zahtjevnom terenu Kranjčevićevoj protiv jako dobre i poletne momčadi Lokomotive, koja je u ovom dijelu sezone izgubila samo jednu utakmicu, i to od nas na Rujevici. U dobroj su formi, igraju jako dobar nogomet. Imam maksimalno povjerenje u svoju momčad, nemamo se što lagati, dolazimo u Kranjčevićevu pobijediti i osigurati prolaz u finale nakon 90 ili 120 minuta. Mislim da isto očekuje njihov trener Čabraja, nema tu skrivanja. Istrčat ćemo s respektabilnom momčadi, nadam se da ćemo ove godine finale Kupa gledati na Rujevici, rekao je Sopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.