JELIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU

Vrbanović magistrirao na off-shore tvrtkama

Ponedjeljak, 05. ožujka 2018. 22:27 Napisao/la  SC

Vrbanović optužen za izvlačenje novca iz Dinama

Joško Jeličić
Joško Jeličić

 Joško Jeličić prokomentirao je na javnoj televiziji nalaz Sportske inspekcije prema kojemu Skupština HNS nije legalna, jer petorica članova Izvršnog odbora nisu smjeli sudjelovati u radu Skupštine prije nego što je Izvršni odbor bio razrješen:

- Hoćemo li prekoračiti ovlasti ako komentiramo? Ne očekujem promjene, Vlada bi to davno napravila da je htjela. Odgovor HNS-a je apsurdan, oni nisu dvije godine provodili zakon o sportu i ne poštuju instituciju. To je apsurdno, ali imam razumijevanja ako je došlo do propusta, ako znamo da je najveći pravni ekspert i autoritet Damir Vrbanović, a on je u posljednje vrijeme zahrđao, jer je prečesto u Osijeku. On je magistrirao ekonomiju na temu offshore tvrtki, kazao je Jeličić.

Kao što je poznato, Vrbanović je optužen zajedno sa Zdravkom, Zoranom i Marijom Mamićem, te Nikkyjem Vuksanom, Igorom Kroteom i Sandrom Stipančićem da su od prosinca 2004. do prosinca 2015. novac iz Dinama izvlačili preko off shore tvrtki registriranih u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Svetom Vincentu i Grenadinima, Belizeu, Hong Kongu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Cipru, Gibraltaru, Sejšelima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.