JADRANSKI DERBI Kako će Rijeka reagirati nakon stanke poslije četiri pobjede uz gol-razliku 15:3?

Subota, 31. ožujka 2018. 12:23 Napisao/la  SC

Interes za utakmicu nije baš velik, prema subotnjim najavama iz Splita neće se ostvariti predviđanje od 20.000 navijača na Poljudu

Heber (Rijeka)
Heber (Rijeka)

 Nogometaši Rijeke danas na Poljudu protiv Hajduka igraju derbi 27. kola koji umnogome može odrediti ishod borbe za drugo mjesto.

Interes za utakmicu nije baš velik, prema subotnjim najavama iz Splita neće se ostvariti predviđanje od 20.000 navijača na Poljudu.

Rijeka je dobila 600 ulaznica za svoje navijače, na tribini se očekuje oko 500 pripadnika Armade, što je standardni broj na Poljudu.

Na slabiju posjetu sigurno će utjecati preuskršnje raspoloženje, ali presudan razlog što nema izraženih tenzija ipak je borba za utješno mjesto doprvaka.

Za oba kluba ove sezone važnije je natjecanje u Kupu.

Hajduk je ostvario plasman u finale, dok Rijeka u srijedu, 4. travnja, u Maksimiru igra polufinalnu utakmicu protiv Dinama.

Na maksimirskim tribinama u srijedu sigurno će biti više riječkih navijača nego danas na Poljudu, gdje će Rijeka pokazati koliko je realno očekivati da će 23. svibnja igrati finale Kupa protiv Hajduka.

Posebno je važno kako će momčad Rijeke reagirati nakon stanke, koja je prekinula seriju od četiri pobjede (Dinamo 4:1, Lokomotiva 3:1, Inter 3:0, Cibalia 5:1) uz gol-razliku 15:3!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.