Ivan Meštrović: Ne vjerujem da bi Rijeka bila prvak da je smjenila Matjaža Keka

Petak, 13. travnja 2018. 09:44 Napisao/la  SC

Osijek nikada nije bio prvak, ali vjerujem da će biti prvak u mojoj eri. Čekali smo ovoliko dugo, pa 'ajmo sačekati još koju godinu pa da bude, kaže predsjednik Osijeka

Ivan Meštrović
Ivan Meštrović

 Nogometni klub Osijek proslavio je 70-godišnjicu što je bio povod za iznošenje planova, predsjednik Ivan Meštrović ističe perspektivu kluba:

- Predivna perspektiva i predivna disperzija ostvarivanja interesa kroz rezultatski iskorak kluba, financijsku stabilnost kluba i kroz infrastrukturne radove do sada neviđene od jednog kluba u Hrvatskoj. Osijek nikada nije bio prvak, ali vjerujem da će biti prvak u mojoj eri. Čekali smo ovoliko dugo, pa 'ajmo sačekati još koju godinu pa da bude, rekao je Meštrović za NovuTV.

O statusu trenera Zorana Zekića predsjednik kaže:

- Napomenuo sam prije nekoliko dana, ja ne vjerujem da bi Rijeka bila prvak da je smjenila Matjaža Keka prvom prilikom. Zekić će sigurno završiti ovu sezonu i ja se nadam nastaviti u idućoj, govori Meštrović.

Kamp i stadion prioriteti su kluba u vlasništvu mađarskog tajkuna Lorinca Meszarosa:

- Oko 35-40 milijuna eura bit će uloženo u infrastrukturu što je do sada neviđeno na našim prostorima. Kamp će biti završen kroz godinu i pol, najduže dvije godine. Tako da će Osijek sezonu 2019/2020 završiti na novom stadionu i sa novim kampom, najavljuje Meštrović.

Davor Šuker bio je nazočan proslavi  rođendana kluba u kojemu je potekao, čestitke je uputio mađarski premijer Viktor Orban.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.