IVAN ZGRABLIĆ U ZATVORU

Igrač Istre izazivao nerede s Demonima

Ponedjeljak, 05. ožujka 2018. 09:00 Napisao/la  SC

Nogometaš Istre aktivni je pripadnik Demona

Ivan Zgrablić
Ivan Zgrablić

 Ivan Zgrablić završio je u zatvoru zbog napada na službenu osobu tijekom prosvjeda navijača Istre u središtu Pule.

Nogometaš Istre priključio se skupini Demona, koji su nakon utakmice protiv Cibalije na gradskim ulicama na svoj način prosvjedovali protiv aktualne politike kluba.

Poznati su problemi Istre, manje je bilo poznato da je Zgrablić član Demona, a do sada nije bio poznato da je sklon uličnom nasilju.

 Zgrablić je prije nekoliko godina skrenuo pažnju javnosti tetovažom kojom iskazuje pripadnost Demonima zbog čega je imao problema izvan Pule:

- Ona predstavlja pulsku Arenu i unutar nje je grb Istre. Napravio sam je kad sam napunio 18 godina, još dok sam bio u juniorima Rijeke, kazao je Zgrablić.

Protiv Zgrablića je pokrenuta istraga zbog sukoba s policijom nedugo nakon što se vratio u Istru iz Cibalije.

Iz jednog kluba s blokiranim računom, Zgrablić je došao u drugi klub s blokiranim računom, pa se ne može govoriti o tome da je frustriran situacijom koju je zatekao u matičnom klubu.

Očito je frustriran zbog nečega drugoga, ali to je već posao za stručnjake.

Zgrablić je Puljanin koji je igrao za juniore Rijeke, Novalju, Karlovac, Pomorac i Cibaliju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.