KUP Igrači Dinama priznali da je prije penala bio prekršaj na igraču Sloge

Srijeda, 26. rujna 2018. 19:47 Napisao  I. V.
KUP Igrači Dinama priznali da je prije penala bio prekršaj na igraču Sloge
Foto: www.gnkdinamo

 

Dinamo se provukao u Mravincima, aktualni prvak eliminirao je niželigaša Slogu pogotkom iz dvojbenog kaznenog udarca:

- Mi nismo bili pravi. Na kraju smo spretno i sretno otišli korak dalje. Sloga se pokazala kao odlična momčad, oni nisu bez razloga vodeći u svojoj ligi. No mi smo morali biti puno bolji. Utakmicu puno ranije riješiti u svoju korist. Penal? Ne znam, bio sam jako daleko. Tamo je bilo puno igrača, prava gužva. S te pozicije nisam mogao najbolje vidjeti što se točno dogodilo. Ali Dinamo mora biti puno bolji, rekao je trener Nenad Bjelica.

- Čestitao bih suigračima, pa i gledateljima koji su u ovolikom broju došli na ovu, za nas, povijesnu utakmicu. Što reći? Dali smo sve od sebe, muški poginuli na terenu, a onda izgubili zbog tog penala... Za mene je to bila smiješna odluka pa i igrači Dinama su nam priznali kako je prije penala bio očit prekršaj na našem igraču! Ne znam što im sve to treba, mi svi radimo i studiramo, oni su profesionalci..., kazao je Slogin igrač Mario Marović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.