Zoran Zekić: Ne mogu objasniti zašto je Rijeka bila bolja u svim segmentima

Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. 18:12 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 

Trener Osijeka Zoran Zekić još uvijek ne može proniknuti razloge onakve igre njegove momčadi u utakmici protiv Rijeke u Gradskom Vrtu.

- Meni je iznad glave upitnik od dva metra nakon utakmice. Ne mogu objasniti zašto nam se to dogodilo. Rijeka je bila bolja u svim segmentima nogometne igre. Mogli su imati 3:0 nakon pola sata igre. Znali smo kako će se ovaj susret rješavati na sredini terena, a mi smo tamo radili sve krivo. Nedovoljna agresija, neprihvatljivo slabo kretanje bez lopte, loše reakcije na druge lopte i neobjašnjiv nemir u dodavanjima. Ne znam kako to drugačije nazvati nego – kolektivnom nogometnom retardacijom. Posljednja dva susreta dobro smo se branili na prekidima, a sada je odjednom to opet postao problem. Bila je to najlošija utakmica otkako sam postao trener Osijeka, rekao je Zoran Zekić za Glas Slavonije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.