ZORAN ZEKIĆ Kada izgradimo stadion i kamp razmišljat ćemo o onome o čemu navijači sanjaju

Srijeda, 19. rujna 2018. 11:10 Napisao/la  SC

Ako je na Svjetskom prvenstvu  od 22 igrača 21 igrač prošao kroz hrvatsku ligu, onda ne možemo reći da se tu ne radi dobro, kaže trener Osijeka

Zoran Zekić
Zoran Zekić Foto: Lario Tus

 

Osijek je igrom na Rujevici pokazao da se ove sezone ima pravo nadati visokom plasmanu u HNL-u o kojemu trener Zoran Zekić kaže sljedeće:

- Ako je na Svjetskom prvenstvu  od 22 igrača 21 igrač prošao kroz hrvatsku ligu, onda ne možemo reći da se tu ne radi dobro. Mislim da je liga ove godine izjednačena i da je dosta dvoboja na visokoj razini što se tiče dinamike. Fali malo tehničko-taktičkih detalja, ali napredujemo iz godine u godinu. Ova liga mora biti i dalje razvojna. Hrvatska reprezentacija i klubovi žive od toga. Mislim da ovoliki broj stranaca zaista nije dobar i nadam se da će se to uskoro promijeniti. Ako uzimaš stranca, to mora biti top kvaliteta, ali mislim da je tri po momčadi sasvim dovoljan. Taj stranac mora imati kvalitetu i karakter da te naše mlade igrače podigne na višu razinu, kaže Zekić za SN.

Što se tiče klupski cljeva, trener Osijeka naglašava:

- Mogu reći da smo ciljeve koje je uprava postavila pred nas u ove tri godine apsolutno sve ostvarili, ali i naša želja je da budemo još bolji i da budemo što bliže vrhu. Daj Bože da osvojimo i nekakav trofej. No, kažem, za sve postoji put. Gradi se stadion, gradi se kamp i mislim da ćemo onda kao klub organizacijski razmišljati o onome o čemu svi naši navijači sanjaju, zaključuje Zekić.

Standings provided by Sofascore