Zoran Zekić: Idemo na noge budućem prvaku koji je ponovno izašao kao pobjednik!

Petak, 10. svibnja 2024. 13:00 Napisao/la  SC

Rijeka se nema pravo nadati iznenađenjima u preostala tri kola  sudeći prema izjavama trenera Osijeka

Zoran Zekić
Zoran Zekić

Dinamo u subotu igra protiv Osijeka, Rijeka se nema pravo nadati iznenađenjima u preostala tri kola sudeći prema izjavama trenera Osijeka.

- Idemo na noge budućem prvaku koji je ponovno izašao kao pobjednik unatoč svemu što im se događalo. Pokazali su svoju snagu. Nećemo ništa bahato pričati, pripremamo se za još jednu dobru utakmicu, kazao je Zoran Zekić, koji se ispravio kada je shvatio da prvenstvo još uvijek nije odlučeno:

- Gledamo sami sebe i nadamo se da ćemo zakomplicirati situaciju, rekao je Zekić.

- Mislim da smo postali momčad koja se može prilagoditi svakom protivniku, no ako ćemo pričati tko je favorit na Maksimiru, ne trebamo niti ići na put. Vjerujem u svoju momčad. Radimo dobro, predano i drago mi je zbog momčadi i mladih igrača da je tako ispalo na kraju, poručio je Zekić.

Sergej Jakirović izvjesno neće kalkulirati sa sastavom s obzirom da u srijedu igra prvu utakmicu finala Kupa protiv Rijeke na Maksimiru.

Dinamu je pobjeda protiv Osijeka naglašeno važna, jer bi u tom slučaju zadnje dvije utakmice (S. Belupo, Rudeš) mogao igrati znatno lakše.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.