Zoran Vulić: Osijeku želim da osvoji što više bodova, ali nakon naše utakmice

Petak, 13. veljače 2015. 15:54 Napisao/la  Ivan Jelić

Nikada nije lako igrati protiv momčadi koja je promijenila trenera, kaže Vulić uočl sutobnje utakmice u Osijeku


Poslije dvoboja sa Istrom 1961 u kojem su igrači Splita uspjeli nadoknaditi rezultatski zaostatak od 0:2, susret je završen 2:2, trener crvenih Zoran Vulić odmah je po završetku utakmice oštro napao cijelu momčad. Splićani su već bili uknjižili tri nova boda, na kraju su bili (pre)zadovoljni i s jednim. Split u subotu gostuje u osječkom Gradskom vrtu gdje ih čeka sraz sa trenutno posljednjeplasiranom momčadi na tablici. Nakon poraza od Zadra u Stanovima, čelnici Osijeka odlučili su smijeniti trenera, umjesto Tomislava Rukavine momčad je preuzeo iskusni Ivo Šušak:

- Nikada nije lako igrati protiv momčadi koja je promijenila trenera. U pravilu to izazove pozitivan šok kod igrača. Svi se žele dokazati novom treneru. Šušak je iskusan trener i sigurno će pokušati sve kako bi izvukao maksimum iz svakog pojedinca, kaže Vulić.

Splitski strateg ne može računati na Kvesića, Rugaševića, Bilića, Bellea, Jukića i Mrkonjića:

- Osijek je nezgodan protivnik Splita. Tradicija je na njihovoj strani kada su u pitanju dvoboji u Gradskom vrtu. Pokušat ćemo srušiti tu neugodnu tradiciju, igrat ćemo napadački, jer se samo na taj način možemo nadati pozitivnom rezultatu. Osječani se nalaze u teškoj situaciji, no do kraja prvenstva još je dugo. U svojim redovima imaju niz mladih i kvalitetnih igrača, koji zaslužuju pažnju i respekt. Osijek zaslužuje prvoligaša, vjerujem da će Šušak uspjeti u misiji spašavanja kluba. Domaćinima želim da osvoje što više bodova, ali nakon našeg dvoboja, zaključio je Vulić.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.