Zoran Vulić: Istra 1961 ima zanimljivih igrača, rekao bih čak i za Hajduk

Petak, 21. rujna 2018. 20:22 Napisao/la  SC
Zoran Vulić
Zoran Vulić Foto: www.hnkhajduk

 

Nakon pobjede protiv Rudeša pred Hajdukom je novi ispit, bijeli u nedjelju u 19 sati gostuju u Puli kod Istre.

- Čeka nas zahtjevna utakmica, u ovom trenutku je svaka za nas finale. Moramo učiniti sve da pobijedimo. Istra je promijenila trenera, sigurno će biti promjena, ali oni će biti dobri koliko im mi to dopustimo. Istra je momčad sastavljena od mladih, kvalitetnih igrača koji traže afirmaciju. Tamo ima zanimljivog materijala, rekao bih čak i za Hajduk. Hajduk je takav klub da svugdje traži pobjedu bez obzira na ime protivnika. Moramo vratiti samopouzdanje, ako u tome uspijemo možemo napraviti dobre stvari. Ako ne pobijedimo Istru, ova pobjeda protiv Rudeša ne znači ništa. Hajduk se mora svugdje nametnuti, ne samo u Puli. Idemo tamo da držimo igru u svojim rukama. Ali, ovisi o protivniku, danas svi igraju, kaže trener Zoran Vulić.

Za prvi susret ste se odlučili za iskusnije igrače, hoće li biti promjena?

- Sastav ću ostaviti za sebe. Imamo neke dileme, normalno da će iskusniji igrači morati iznijeti teret na svojim leđima. Ostavit ćemo dio igrača ovdje da odigraju za drugu momčad. Neki će iza te utakmice krenuti prema Puli.

Bili ste u Puli trener?

- To je grad gdje ljudi vole Hajduk. Sigurno da će se publika ulaskom Španjolaca u klub publika vratiti.

Koliko ste uspjeli momčad međusobno povezati, imali ste i team building?

- Normalno je kad dođete i vani, stranci su zajedno, domaći su zajedno. Teško je to povezati. Mene interesira je kad smo ovdje da smo zajedno, ali kada izađemo iza vrata svatko može individualno tražiti svog prijatelja. Komunikacija između igrača nam je jako slaba. To je ono što moramo popraviti, a uz to je i agresivnost na niskom nivou, zaključuje Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.