Zoran Nižić: Ako smo u gostima pobijedili Rijeku i Osijek, zašto ne bismo pobijedili Dinamo

Srijeda, 14. veljače 2018. 12:50 Napisao/la  SC
Zoran Nižić
Zoran Nižić

 Dinamo i Hajduk u nedjelju u Zagrebu igraju derbi 22. kola:

- Ako damo sve od sebe i dobro odigramo, ako se poklope neke stvari, sve je moguće. Pokazali smo da smo dobra momčad, da imamo glavu i rep, sigurno da imamo šansu pobijediti Dinamo u Maksimiru. Bilo bi lijepo nakon slavlja na gostovanjima kod Osijeka i Rijeke, slaviti i protiv Dinama. Bio bi to i lijep poklon klubu i navijačima za 107. rođendan. Dinamo je kvalitetna momčad, sastavljena od skupine jako dobrih individualaca koji u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu. No, to ne znači ništa, u dvije utakmice ove sezone oni nas nisu nadigrali, štoviše, u prvoj smo utakmici na Poljudu mi ispustili pobjedu u zadnjim trenutcima. Dinamo je kvalitetan, to nitko ne spori, ali nismo ni mi baš slabi, možemo im parirati i ostvariti dobar rezultat, kaže kapetan Hajduka Zoran Nižić za 24sata.

Dinamo ima 12 bodova prednosti, nije doživio ni jedan poraz, ali ni Hajduk ne zna za poraz otkada je Željko Kopić trener:

- U nogometu je sve moguće, ali ne razbijamo mi glavu razmišljanjem kako stići Dinamo, kup nam je ipak bliži nego prvenstvo. To ne znači da nećemo maksimalno odraditi svaku utakmicu koja je pred nama. Idemo utakmicu po utakmicu, već nakon nedjeljnog derbija znat ćemo jesmo li im se približili, ili ne. Mene osobno zanima vidjeti koliko smo jaki u odnosu na njih, jer utakmica protiv Cibalije ipak nije mjerilo. Pobjeda je velika želja svih nas u svlačionici, i sve ćemo podrediti tome, govori Nižić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.