DINAMO

Milan Bandić obećao novi i najljepši stadion

Srijeda, 11. rujna 2019. 21:42 Napisao/la  SC

Bit će to poklon Zagrebu i Hrvatskoj

Dinamo na prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića
Dinamo na prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Povodom plasmana zagrebačkog Dinama u grupnu fazu Lige prvaka koja se ponovno vraća u Zagreb, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić ugostio je prvu momčad i delegaciju Dinama na svečanom prijemu u palači Dverce.

Delegaciju kluba predstavljali su predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras, članica Uprave Amra Peternel te članovi Izvršnog odbora, stručni stožer i igrači prve momčadi.

- Dinamo je Zagreb i Hrvatska. Ušli ste u ligu najboljih i zaslužili ste najbolje. Veseli me prva utakmica Lige prvaka s Atalantom, pa dalje Shakhtar i Manchester City. Želim vam reći da nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili. Ali ne smijete biti poraženi i ne smijete uprljati grb koji časno nosite, zaštitni znak Zagreba i Hrvatske. To je simbol hrvatskog identiteta, klub je zagrebačka i hrvatska svetinja. Nenade, tebi hvala što si napravio jednu harmoničnu, efikasnu i jednu od najuspješnijih ekipa Europe. Želim vam puno zdravlja i uspjeha i da se zajedno veselimo, rekao je Bandić.

Gradonačelnik je modrima obećao i novi stadion.

- Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje. A kada ja nešto kažem, to je više od potpisa. Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom, dodao je gradonačelnik na prijemu.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.