Vedran Jugović: Nije to više onaj Osijek koji sam napustio kada sam odlazio u Rijeku

Četvrtak, 27. lipnja 2019. 10:10 Napisao/la  SC
Vedran Jugović u dresu Rijeke protiv Osijeka
Vedran Jugović u dresu Rijeke protiv Osijeka

Vedran Jugović vratio se u Osijek iz kojega je došao u Rijeku s kojom je ljetos pregovarao prije nego je odlučio opet odjenuti dres kluba u kojemu se afirmirao:

- Osijek se digao na jednu zavidnu razinu u svim segmentima. Nije to više onaj Osijek koji sam ja napustio kada sam odlazio u Rijeku. Osijek je bio tada na niskim granama i to je bilo žalosno, ali imao je uvijek tu sreću da se može osloniti na igrače iz vlastite škole i to je dodatni bonus uz sve ovo što danas imamo. Osijek uz sve financijske mogućnosti koje ima može i dalje crpiti snagu iz vlastitog pogona i mislim da je po tome broj jedan u državi. Rijetkost je da jedan klub napravi takve rezultate s domaćim dečkima. Radujem se povratku u HNL. Mislim da je liga jako napredovala u odnosu na onaj kakav je bio kada sam odlazio. Puno više ekipa je u konkurenciji za vrh. Kada sam bio u Rijeci bili smo tu Dinamo i mi. Osijek je tada bio u financijskoj krizi i nije se mogao nositi s time. Bila je tu negdje Lokomotiva i kratko vrijeme Split, ali sada već ima puno više konkurencije. Lokomotiva je dobra ekipa, Gorica, Hajduk se digao, Rijeka, Dinamo, Osijek... Ima stvarno jako dobrih ekipa, kaže Jugović za SN.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.