UTAKMICA ISTRA 1961 - RIJEKA NEĆE SE IGRATI? Grad Pula danas od 15 sati zatvara sve stadione

Četvrtak, 12. ožujka 2020. 12:23 Napisala  Valentina Prokić

Iako službene informacije još uvijek nema, moguće je da će Istra 1961 tražiti zamjenu domaćinstva te da će se dvoboj 27. kola igrati na RujevicI

 

Stadion Aldo Drosina
Stadion Aldo Drosina Foto: NK Istra 1961

Istra 1961 i Rijeka utakmicu 27. kola trebaju igrati u subotu 14. ožujka u Puli, ali nakon današnje objave Sportske zajednice Grada Pule izvjesno je kako se utakmica neće igrati. čak ni pred praznim tribinama. 

Objavu prenosimo  integralno: 

Sukladno prijedlogu Stožera civilne zaštite Istarske županije od 10. ožujka 2020. godine o provođenju strožih mjera s obzirom na specifičnost po pitanju zemljopisnog položaja, a naročito obiteljskih i gospodarskih vrlo frekventnih kontakata i odnosa Sportska zajednica Grada Pule donosi slijedeće mjere:

– sa danom 12. ožujkom 2020. godine od 15 sati zatvaraju se svi nogometni stadioni, i atletski stadion u Gradu Puli koji su u vlasništvu Pula sporta d.o.o.,

– pa sukladno istom obustavljaju se trenažni procesi, i ne odigravaju prvenstvene utakmice.

Ove preporuke mjera preporučuju se do 14. travnja 2020. godine, a Sportska zajednica Grada Pule će Vas obavijestiti o njihovom mogućem ranijem ukidanju.

Iskustva drugih zemalja govore da brza reakcija i restriktivnije mjere smanjuju rizik širenja virusa i mogu brže dovesti do normalizacije situacije.

I ovim putem apeliramo na odgovorno ponašanje i pridržavanje propisanih higijenskih postupanja koje nas u konačnici sve skupa vodi korak bliže izlasku iz ove izvanredne situacije koja je pogodila cijeli svijet.

Moguće je da će Istra 1961 tražiti zamjenu domaćinstva sa Rijekom te da se utakmica igra na Rujevici, ali takve potvrde još uvijek nema. 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.