STIGAO U ZAGREB

Toni Datković potpisao ugovor za Lokomotivu

Ponedjeljak, 03. srpnja 2017. 15:22 Napisao/la  SC

Bivši stoper Kopera željan dokazivanja u HNL-u

Toni Datković potpisao je u ponedjeljak ugovor s Lokomotivom, 23-godišnji stoper došao je bez odštete iz Kopera, koji je izgubio prvoligašku licenciju.
 
 - Sretan sam što sam se nakon nekoliko godina izbivanja vratio u svoju domovinu. Hvala vodstvu Lokomotive na prilici koju su mi dali i siguran sam da ću opravdati njihovo povjerenje. Prvi utisci su odlični, ekipa me je prihvatila odlično, iako osobno znam samo Luku Ivanušeca s kojim sam igrao za hrvatsku reprezentaciju u Kini. Jako sam zadovoljan s uvjetima za trening i ne sumnjam da ću iz svakoga treninga u trening napredovati skupa sa suigračima. Ispred nas je još tjedan dana priprema i nekoliko dobrih prijateljskih utakmica i jedva čekam da krene prvenstvo i borba, kazao je Datković.
 
 Toni Datković prošao je školu nogometa Rijeke, igrao na posudbi u drugoligašu Pomorcu prije nego što je otišao u Zavrč. Prošle sezone otišao je u Koper, koji je na kraju ove sezone zapao u financijske poteškoće.
 
 U slovenskoj ligi prometnuo se u jednog od najboljih stopera, nakon tri sezone vraća u hrvatski nogomet željan dokazivanja u prvoj ligi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.