Tomislav Čuljak: Utakmica protiv Dinama pokazala je kako trebamo igrati protiv Rijeke

Četvrtak, 12. listopada 2017. 14:52 Napisao/la  SC
Tomislav Čuljak
Tomislav Čuljak Foto: www.istra1961

Nogometaši Istre 1961  pripremaju se za subotnji  regionalni derbi protiv Rijeke, koji će se igrati na Drosini s početkom u 15 sati.

 – Situacija u klubu sigurno nije laka, ali ekipa diše pozitivno. Jednostavno nema što, tu smo i moramo dati sve od sebe kako bi prebrodili ovu tešku situaciju i skupili što više bodova do kraja polusezone. Profesionalci smo i moramo razmišljati pozitivno i nadati se boljem. Utakmica s Dinamom nam je možda putokaz kako moramo igrati utakmice protiv jačih ekipa, u plitkoj i skupljenoj formaciji. Riječani su prvaci i uz Dinamo i Hajduk najjača ekipa u ligi. Mi kako bilo moramo dati sve od sebe i bacati se na glavu jer ako ne se nemamo čemu nadati protiv Rijeke. Vjerujem da će biti puno ljudi na tribinama, a što se utakmice tiče vjerojatno će oni imati inicijativu. Spojimo li naš pravi angažman i pomoć s tribina mislim da se imamo čemu nadati. Znam kakve su to utakmice jer sam ih dosta igrao u Cibaliji protiv Osijeka i to su mi uvijek bile najdraže utakmice. Navijači se najviše vesele dobrim rezultatom protiv sportskih rivala. Znam kakav je naboj prije takvih utakmicama i što to znači našim navijačima. Zato moramo pokušati napraviti sve kako bi ih razveselili, rekao je Tomislav Čuljak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.