SPLIT - RIJEKA (17) Poplavljen travnjak na Parku mladeži, upitno odigravanje utakmice

Nedjelja, 22. veljače 2015. 12:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Djelatnici na igralištu nemoćno sliježu ramenima i gledaju prema nebu, nastavi li kiša padati tijekom poslijepodneva uvjeti za igru neće biti regularni

Utakmica 22. kola između Splita i Rijeke trebala bi početi danas od 17 sati ako travnjak na Paku mladeži bude u optimalnom stanju. Kiša u Splitu neprestano pada od subotnje večeri, nekoliko sati prije početka utakmice travnjak je bio potopljen. Djelatnici na igralištu nemoćno sliježu ramenima i gledaju prema nebu, nastavi li kiša padati tijekom poslijepodneva uvjeti za igru neće biti regularni.

S obzirom na situaciju u klubu, eventualna odgoda više odgovara Splitu. Momčad Zorana Vulića nije dobro krenula u nastavak sezone, neodlučeni rezultat (2:2) u domaćoj utakmici protiv Istre i težak poraz u Osijeku (0:4) narušio je atmosferu. Izvjesni poraz od Rijeke u današnjoj utakmici dodatno bi opteretio momčad Splita, koja u idućem kolu igra protiv Dinama u Zagrebu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.