IGRAČI IZABRALI

Soudani najbolji igrač u izboru kapetana

Četvrtak, 14. prosinca 2017. 15:00 Napisao/la  SC

 Filip Bradarić drugi u tradicionalnom izboru

Soudani (Dinamo)
Soudani (Dinamo)

El Arbi Hilal Soudani proglašen je najboljim igračem godine u izboru T-portala "Kapetani biraju".

Najbolji igrač Dinama uvjerljivo je osvojio prvo mjesto u izboru svih deset kapetana hrvatskih prvoligaša i prestižnu nagradu osvojio ispred Filipa Bradarića i Lovre Majera.

Modri Alžirac time je prekinuo četverogodišnju dominaciju Rijeke, posljednje četiri godine ovaj je trofej odlazio u ruke Leona Benka, Andreja Kramarića, Marina Tomasova i Franka Andrijaševića.

- Jako sam sretan zbog ove nagrade, zahvaljujem svim kapetanima na izboru, ali i svojim suigračima iz Dinama. Oni su mi pomogli da igram dobro i zabijam golove. Baš mi je drago što sam pobijedio, prije su ovu nagradu osvajali veliki igrači, sada sam na red stigao i ja, ponosan sam zbog toga. Evo, Dinamo ništa nije osvojio prošle sezone, pa mi je drago da sam bar ja osvojio ovu nagradu, rekao je El Arbi Hilal Soudani, pa još jednom poručio kako ne namjerava otići u inozemstvo i u slučaju dolaska Marija Gavranovića.

- Mario Gavranović nam je dobrodošao ako dođe u Dinamo, ja neću otići iz kluba, već ću ga prvi dočekati i zaželiti mu iskrenu dobrodošlicu. Naši ciljevi? Dinamo mora uzeti i Kup i prvenstvo, zašto ne bi u Maksimir opet stigla dupla kruna, poručio je Soudani.

Hrvatska će se na Svjetskom prvenstvu sučeliti Nigeriji koju je Alžirac upoznao kroz afričke kvalifikacije.

- Igrali smo dvaput u kvalifikacijama, nisam igrao zbog ozljede, ali sam gledao utakmice na televiziji. Nigerija ima dobrih igrača, ali Hrvatska je puno bolja. U nogometu je sve moguće, ali Hrvatska je bolja i navijat ću za vas. Moram, ipak tu živim već nekoliko godina, zaključio je nogometaš Modrih.

Konačni poredak:

1. El Arbi Hilal Soudani (Dinamo, 70 bodova)
2. Filip Bradarić (Rijeka, 46)
3. Lovro Majer (Lokomotiva, 28)
4. Hamza Barry (Hajduk, 18)
5. Josip Mišić (Rijeka, 16)
6. Marko Futacs (Hajduk, 14)
7. Domagoj Antolić (Dinamo, 12)
7. Filip Benković (Dinamo, 12)
7. Mario Gavranović (Rijeka, 12)
10. Mile Škorić (Osijek, 10)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.