SLAVEN B. - RIJEKA Marko Lešković: Dosta smo toga darovali protivnicima ove sezone

Petak, 25. rujna 2015. 17:27 Napisao  Patrik Mršnik

Nisam se čuo s izbornikom Čačićem, javili su mi iz kluba da sam dobio poziv. Počašćen sam i sretan zbog toga, kaže Lešković

Jedanaesto kolo MAXtv Prve lige donosi gostovanje nogometaša Rijeke u Koprivnici. U prvom dijelu prvenstva na Kantridi je završilo 3:3, pogodak za bod momčadi Slaven Belupa u posljednjim je trenucima susreta zabio Sandi Križman, dugogodišnji bivši napadač Rijeke. Dva mjeseca kasnije bijeli su uspjeli povratiti izgubljeno serijom pobjeda, pozitivni rezultati u posljednje vrijeme obilježili su njihov put kroz pustinju i prašumu domaćeg nogometnog svijeta.

- Čeka nas Slaven Belupo, momčad koja je uvijek neugodan domaćin. Klub ima dobrog trenera koji se već afirmirao kroz rad u Zagrebu, sada također radi dobar posao u Koprivnici. S druge strane smo mi, u svakoj utakmici želimo pobijediti, a tako će biti i ovoga puta. Dobro smo trenirali i pripremili se za ovaj susret, stvorili pritom i dobru atmosferu u svlačionici. Nadam se da ćemo sve to u subotu pokazati na terenu i uzeti pobjedu, rekao je branič nogometaša s Rujevice, Marko Lešković.

Još uvijek su u sjećanju ta tri primljena pogotka na Kantridi. Slaven Belupo i prije toga Aberdeen uspjeli su ondje zabiti triput, dugo prije njih to nikome nije polo za rukom. Bilo bi se lijepo izabranicima Željka Kopića revanširati za štetu učinjenu na otvaranju sezone.

- U svakoj utakmici želimo pobijediti i znamo da su nam na oproštaju od Kantride uzeli dva buda u zadnjim minutama. Stvarno se radi o jednoj dobroj i dobro posloženoj ekipi. Mi smo dosta darovalii protivnicima u početku sezone, uvjeren sam da ćemo sada pobijediti i da ćemo se revanširati za to, kaže Lešković.

Osječki stoper s riječkom adresom dobio je poziv u reprezentaciju i pod vodstvom novoustoličenog izbornika Ante Čačića. 

- Nisam se čuo s izbornikom Čačićem, javili su mi iz kluba da sam dobio poziv. Počašćen sam i sretan zbog toga, nadam se da ćemo u preostale dvije kvalifikacijske utakmice napraviti dobre rezultate i izboriti nastup na Europskom prvenstvu, zaključio je Lešković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.