Pripremna utakmica: Slab nastup i poraz Dinama od novog ruskog prvoligaša Tosnog

Utorak, 04. srpnja 2017. 20:35 Napisao/la  SC

Modri su odigrali prilično skromnu utakmicu, Ivajlo Petev nikako ne može biti zadovoljan igrom svoje momčadi.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Mure u prvoj pripremnoj utakmici nogometaši Dinama razočarali su nastupom u drugom susretu, protiv novopečenog ruskog prvoligaša, Tosnog.

Rusi nisu pokazali previše, ali bilo je to dovoljno protiv indisponiranih Modrih, slavili su pogotkom iz 30. minute susreta.

Utakmicu je nešto bolje otvorio Dinamo, ali vrlo brzo Rusi uspostavljaju ravnotežu i umrtvljuju igru Modrih.

Zagrepčani su započeli u sljedećem sastavu: Livaković, Stojanović, Sigali, Rrahmani, Lecjaks, Antolić, Moro, Fiolić, Ćorić, Fernandes, Henriquez.

Ante Ćorić igru je napustio već u 26. minuti, umjesto njega ušao je Gojak.

U nastavak je Petev ušao sa sljedećim sastavom: Zagorac, Stojanovć, Pivarić, Perić, Sosa, Pavičić, Knežević, Guilherme, Sammir, Gojak,Fernandes.

Izgledalo je to bolje na travnjaku, posebno je raspoložen za igru bio Junior Fernandes, ali nedostajala je kvalitetna završnica.

 Pripremna utakmica: Dinamo - Tosno 0:1 (Zabolotnij 30)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.