Robert Mudražija: Bodovi osvojeni protiv Rijeke imaju veliku vrijednost za nas

Srijeda, 14. veljače 2018. 13:10 Napisao/la  SC

Razočarani trener Zoran Zekić najavio je promjene pred utakmicu protiv Rijeke, Osijek će igrati pod opterećenjem nakon poraza od Dinama

Robert Mudražija (Osijek)
Robert Mudražija (Osijek) Foto: www.osijek.hr

 Rijeka u subotu igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

Raspoloženje je različito: Rijeka u Osijek odlazi nakon pobjede protiv Istre, Osijek je doživio (2:4) domaći poraz od Dinama.

Osijek u utakmici protiv Dinama nije izgledao dobro, modri su vodili 4:0 i potpuno nadigrali domaćina.

Razočarani trener Zoran Zekić najavio je promjene pred utakmicu protiv Rijeke, Osijek će igrati pod opterećenjem nakon poraza od Dinama:

- Protivnik je u subotu bio bolji, to nitko ne može osporiti. Isto tako je činjenica da su njihova prva četiri udarca prema našim vratima završila golovima, a da mi nismo iskoristili svoje šanse. No, nećemo sada iz dana u dan kukati i vraćati se na taj izgubljeni dvoboj. Tek je prva utakmica iza nas i ogled s Dinamom sigurno ni približno ne prikazuje realnu sliku naše kvalitete i mogućnosti. Nema nikakve dvojbe da možemo biti puno bolji, to sada treba i potvrditi protiv Rijeke, kaže veznjak Osijeka Robert Mudražija.

Rijeka i Osijek ne igraju samo za prestiž:

- Rijeka nam je izravni konkurent i bodovi osvojeni protiv Rijeke imaju veliku vrijednost. Imaju određenih promjena u odnosu na prvi dio sezone, doveli su nove, kvalitetne igrače i sigurno su ostali vrlo jako. Dobro su posloženi, ali mi ne smijemo ponavljati greške koje smo radili protiv Dinama. Jedna dobra utakmica i osvajanje nova tri boda mogu popraviti stvari nabolje, tako da s optimizmom gledamo na subotu, rekao je Mudražija za klupsku stranicu.

Rijeka od rujna 2014. do kolovoza 2017. u šest utakmica u Gradskom vrtu nije osjetila gorčinu poraza.

Sve do posljednje utakmice odigrane 7. kolovoza prošle godine, kada je Osijek pobijedio rezultatom 1:0.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.