RIJEKA - LOKOMOTIVA Goran Tomić: Rijeka je uvijek Rijeka bez obzira što im nije ista ekipa kao prošle polusezone

Nedjelja, 04. ožujka 2018. 14:07 Napisao/la  SC

Posljednjih osam utakmica u Rijeci završile su pobjedom Rijeke. Lokomotiva je zadnji put neporažena napustila Rijeku 2. rujna 2013. godine (1:1), strijelac je bio Zoran Kvržić

Goran Tomić
Goran Tomić

 Goran Tomić prvi put vodi momčad Lokomotive na Rujevici, današnju (17) utakmicu gostujući trener najavio je ovako:

- Očekujem da ćemo odigrati puno bolju utakmicu u odnosu na prošlu utakmicu protiv Istre na Aldo Drosini. Želim vidjeti pravu reakciju svoje momčadi. Mislim da nam je pauza jako dobro došla da zbijemo redove i da se ozlijeđeni igrači vrate u kadar. Da li smo mogli ovih dana ostvariti zacrtano na treninzima s obzirom da smo trenirali na umjetnoj travi u dvorani? Zacrtano naravno nismo mogli napraviti u ovakvim uvjetima, ali alibi nećemo tražiti, jer kako je nama tako je i drugima. Rijeka je uvijek Rijeka bez obzira što im nije ista ekipa kao prošle polusezone, doveli su dosta kvalitetnih igrača, aktualni prvak nas dočekuje na domaćem terenu. Stanje u mojoj ekipi je dobro, vlada pozitivna atmosfera i dati ćemo sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat, rekao je Tomić.

Statistika nije na strani Lokomotive.

Posljednjih osam utakmica u Rijeci završile su pobjedom Rijeke.

Lokomotiva je zadnji put neporažena napustila Rijeku 2. rujna 2013. godine (1:1), strijelac je bio Zoran Kvržić.

Ukupno, Rijeka i Lokomotiva igrali su 31 utakmicu u HNL-u.

Rijeka je pobijedila 19 utakmica, pet utakmica okončano remijem.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.