RIJEKA - INTER Igor Bišćan: Mirniji sam kada znam da su dečki bili maksimalno ozbiljni u svim sličnim situacijama

Nedjelja, 01. rujna 2019. 10:34 Napisao/la  SC

Želimo da utakmicu protiv Intera završimo na najbolji mogući način pa da nakon stanke osvježeni i dodatno motivirani krenemo dalje, kaže trener Rijeke

Stručni stožer Rijeke
Stručni stožer Rijeke Foto: Lario Tus

 

Rijeka večeras (20) igra protiv Intera, utakmica 7. kola igra se nakon ispadanja od Genta.

- Jako bitna utakmica za nas zato što nam je važno da uoči pauze ostavimo iza sebe sve što se događalo proteklih dva, tri tjedna, posebice u Europi, sva uzbuđenja zbog kojih smo se fizički i emotivno ispraznili. Zbog europskih utakmica vjerojatno smo izgubili neki bod u prvenstvu, a zadnja europska utakmica još uvijek je dovoljno blizu da ne bismo osjetili posljedice, fizičke i psihičke. Želimo da utakmicu protiv Intera završimo na najbolji mogući način pa da nakon stanke osvježeni i dodatno motivirani krenemo dalje. Shvatit ćemo utakmicu maksimalno ozbiljno, najavio je trener Igor Bišćan.

Vremena za odmor od Genta bilo je malo, u ovakvim situacijama teže se psihički nego fizički regenerirati:

- Moramo biti čvrsti u ovoj situaciji, izdignuti se iznad svega, moramo se maksimalno koncentrirati da utakmicu odradimo kako spada, poslije će nam biti lakše. Inter može biti neugodan kao što je bio neugodan Dinamu i Osijeku, sigurno da ćemo na to upozoriti naše igrače. Mi smo profesionalci i ne bi smjelo biti govora o motivaciji. Mirniji sam po tom pitanju kada znam da su dečki bili maksimalno ozbiljni u svim utakmicama otkada sam ovdje, dobro su reagirali praktično u svim sličnim situacijama, zaključio je Bišćan.

Od ključnih igrača, Bišćan ne može računati na Čolaka, Kvržića i Pavičića.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.