Newcastle nudi 18 mil. eura za Lovru Majera, Lokomotiva odbila ponudu premierligaša

Utorak, 06. veljače 2018. 09:10 Napisao/la  SC

Obitelj Majer nije izravno ovisna o odlukama Zdravka Mamića, Lovro je jedan od rijetkih mladih igrača Lokomotive karijeru kojega ne kontrolira Dinamo

Lovro Majer
Lovro Majer

 Svi engleski mediji prenose vijest koja izvorno potječe iz Italije, Newcastle nije uspio dovesti mladog Lovru Majera iz Lokomotive u transferu vrijednom od 15 do 18 mil. eura.

Vijest je prvi objavio calciomercato.it, talijanski portal specijaliziran za transfere navodi da je menadžer Rafa Benitez suglasan da 20-godinji hrvatski nogometaš ima potencijal budućeg playmakera Newcastlea.

Međutim, mediji prenose da je Lokomotiva odbila transfer barem do ljeta pri čemu se ne može zanemariti utjecaj matičnog Dinama.

Majer je kao dječak nogomet počeo igrati u Dinamu, ali je od 2013. godine u Lokomotivi.

Obitelj Majer nije izravno ovisna o odlukama Zdravka Mamića, Lovro je jedan od rijetkih mladih igrača Lokomotive karijeru kojega ne kontrolira Dinamo.

Budući da je Lokomotiva sestrinski klub Dinama, odluke vezane za budućnost Majera ipak se donose na Maksimiru.

Obitelj mladoga igrača do sada nije pokazivala namjeru da se Lovro vrati u Dinamo, pa je izvjesno da Lokomotiva na ljeto može ostvariti rekordni transfer u klupskoj povijesti.

Ako je ponuda Newcastela točna, od Majera su u HNL-u bili skuplji jedino Marko Pjaca (23 mil., Juventus) i Luka Modrić (21 mil. Tottenham).

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.