Prva liga: Lokomotiva minimalno pobijedila Istru 1961, Čeh Lecjaks pokvario Rendulićev debi

Subota, 03. studenog 2018. 17:04 Napisao/la  SC
Lokomotiva bolja od Istre 1961
Lokomotiva bolja od Istre 1961

Lokomotiva je nastavila s uspješnim partijama u prvoligaškom društvu, nogometaši Gorana Tomića u dvoboju 13. kola svladali (1:0) su Istru 1961.

Junak utakmice bio je Jan Lecjaks koji je sjajnim volejem u 45. minuti odveo svoju momčad do sva tri boda.

Češki nogometaš tako je upropastio debi Krunoslava Rendulića, trećeg trenera koji Puljane ove sezone vodi u Prvoj ligi.

Prvi problemi za Puljane krenuli su u 11. minuti kada se ozlijedio Traore, a na desni bok vrlo je rano morao Rufati.

Zagrepčani su dominirali prvim dijelom, u 20. i 24. minuti dva puta opasno zaprijetili, ali je gostujući vratar Čondrić sjajnim reakcijama skidao zicere Radonjića.

Istra je u 39. minuti mogla do vodstva, Mierez je tukao iz blizine, ali samo pored gola. A onda gol za Lokomotivu. Karačić je idealno ubacio s lijeve strane, a Lecjaks sjajnim volejem doveo Lokomotivu do minimalne prednosti.

Istra je dvoboj završila s deset igrača, u 75. minuti isključen je Mierez (drugi žuti karton) nakon što je opasno startao na Datkovića.

 

LOKOMOTIVA: Grbić - Karačić, Majstorović, Kolinger, Datković, Kastrati (65. Krstanović), Jakić (72. Burić), Ivanušec (86. Halilović), Lecjaks, Uzuni, Radonjić.

ISTRA 1961: Čondrić, Traore (11. Rufati), Oneto, Bosančić, Rubić, Ivančić (81. Fuentes), Cardozo, Caicedo (68. Iglesias), Obeng, Rodriguez, Mierez.

Strijelac: 1:0 - Lecjaks (45).

Crveni karton: Mierez (75 - preoštar start drugi žuti karton)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.