Prva HNL: Osijek prokockao dva gola prednosti, Varaždin do boda u zadnje tri minute

Nedjelja, 15. rujna 2019. 18:24 Napisao/la  SC

Nogometaši Osijeka do 89. minute su vodili u dvoboju sa Varaždinom u Gradskom vrtu, a zatim je prvo Đurasek vratio goste u igru, da bi potom u drugoj minuti sudačke nadoknade susreta Lisaković osigurao bod

Osijek prokockao 2:0 protiv Varaždina
Osijek prokockao 2:0 protiv Varaždina

Nogometaši Osijeka do 89. minute su vodili u dvoboju sa Varaždinom u Gradskom vrtu, a zatim su se Varaždinci vratili i uzeli bod.

Domaće je u vodstvo doveo Mirko Marić u 26. minuti pogotkom iz slobodnog udarca.

U 37. minuti Pilj je pogodio vratnicu iz slobodnog udarca, a pet minut akasnije na 2:0 povisio je Igor Silva solo akcijom.

Novu stativu domaći su imali u 63. minuti kada je pokušaj Marića umjesto u mreži odsjeo na vratnici.

No, Varaždin ne gubi nadu te u 89. minuti Đurasek smanjuje na 2:1.

U drugoj minuti sudačke nadoknade susreta Lisaković nakon kontre pogađa za 2:2.

Osijek se propustio izjednačiti s Hajdukom na drugom mjestu, a Varaždin je stigao do četvrtog remija ove sezone, a na pobjedu još čeka.

OSIJEK: Ivušić, Škorić, Šutalo, Majstorović, Šorša, Pilj (72 Zaper), Silva, Kleinheisler (80 Lepa), Jugović, Marić, Mance (59 Ndockyt)

VARAŽDIN: Nevistić,D. Perković (41 Glavina), Stolnik, Adžić, Štefulj, Bajandouh, Posavec (68 Vuk), Đurasek, Kolarić, Lisaković, Težak (82 Turčin)

Utakmica 8. kola: Osijek - Varaždin 2:2 (Marić 26, Silva 42/ Đurasek 89, Lisaković 90+2)

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.