Prva HNL: Mijo Caktaš hat-trickom preuzeo vodstvo na ljestvici strijelaca

Utorak, 14. svibnja 2019. 21:02 Napisao/la  SC

Rudeš - Hajduk 1:4. Caktaš (17) vodi s pogotkom više od Marića (Osijek) i Puljića (Rijeka), koji u srijedu igraju jedan protiv drugoga u Gradskom vrtu

Mijo Caktaš
Mijo Caktaš Foto: www.hnkhajduk

 

Mijo Caktaš ostvario je hat-trick i preuzeo vodstvo na ljestvici strijelaca, Rudeš je nakon 34. kola službeno postao drugoligaš!

To je rezime pobjede (4:1) Hajduka protiv Rudeša u Kranjčevićevoj u 34. kolu.

Hajduk je stekao tri boda prednosti pred Osijekom, koji će u srijedu imati dodatni motiv u utakmici protiv Rijeke.

Utakmica je zapravo zanimljiva postala u 62. minuti, kada je Lisaković loptu od grede poslao u mrežu i efektno smanjio vodstvo Hajduka - 2:1.

Dojam da se utakmica može oteti kontroli Hajduka kratko je trajao, Caktaš je u 65. minuti iz drugoga pokušaja svladao Banića i smirio tenzije - 1:3.

Minutu kasnije Jradi je loptu poslao u desnu Branićevu vratnicu, lopta se odbila u mrežu čime je sve najvažnije završilo.

Što se tiče ljestvice strijelaca, Caktaš (17) vodi s pogotkom više od Marića (Osijek) i Puljića (Rijeka), koji u srijedu igraju jedan protiv drugoga u Gradskom vrtu.

RUDEŠ: Banić, Filipović, Smoljo, Pejović, Obanor, Erik (64 Boršić), Halilović (60 Božić), Barić (38 Kovačević), Lisaković, Mrkonjić, Štrkalj

HAJDUK: Posavec, Bradarić, Lopez, Svatok, Jurić, Hamza (63 Nejašmić), Palaversa, Jradi (80 Kalik), Caktaš, Gyurcso (76 Delić), Jairo

Utakmica 34. kola: Rudeš - Hajduk 1:4 (Lisaković 62/Caktaš 17, 57, 65, Jradi 66)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.