Prva HNL: Lokomotiva postignula šest pogodaka uoči gostovanja na Krimeji

Petak, 30. kolovoza 2019. 22:04 Napisao/la  SC

Lokomotiva - Slaven Belupo 6.1. Utakmicu obilježio Kastrati, strijelac dvaju pogodaka i asistent strijelcu Drožđeku, u 50. minuti izveo je mali podvig

Kastrati (Lokomotiva)
Kastrati (Lokomotiva)

 

Lokomotiva je napunila mrežu Slaven Belupa u prvoj utakmici 7. kola, momčad Gorana Tomića pobijedila je Slaven Belupo s čak 6:1.

Dobra je to najava uoči gostovanja na Krimeji iduće subote, gdje Lokomotiva igra protiv Orijenta 1919.

Utakmicu je obilježio Kastrati, strijelac dvaju pogodaka i asistent strijelcu Drožđeku, u 50. minuti izveo je mali podvig.

Kastrati je krenuo zdesna gotovo s centra na postavljenu obranu gostiju, prošao u silovitom trku pokraj četvorice igrača, koji da su se micali s njegova puta i onda loptu plasirao u mrežu.

Zanimljivo, Lokomotiva je šest pogodaka postignula iz 9 udaraca u okvir vratiju što je rukometni prosjek.

Momčadi su bile praktično izjednačene u posjedu lopte (56 prema 44 posto za Lokomotivu), što ukazuje kako je igrala obrana Slavena Belupa.

LOKOMOTIVA: Grbić, Assane (42 Čokaj), Kolinger, Mersinaj, Petrak, Tolić (74 Arežina), Budimir (82 Majić), Datković, Drožđek, Karačić, Kastrati

SLAVEN BELUPO: Flipović, Bačelić-Grgić, Ejupi, Glavičić, Goda, Iharos, Krstanović, Nowak, Paracki, Puclin, Zirdum

Utakmica 7. kola: Lokomotiva - S. Belupo 6:1 (Tolić 17, Kastrati 20, 50, Čokaj 46, Drožđek 61, Petrak 80/Krstanović 56-11m)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.