Prva HNL: Inter preokrenuo rezultat u kaljuži, Lokomotiva vodila 2:0 i izgubila utakmicu

Subota, 17. ožujka 2018. 17:16 Napisao/la  SC
Ante Mrmić (Inter)
Ante Mrmić (Inter)

 

Inter je pobijedio Lokomotivu u kaljuži na stadionu u Kranjčevićevoj preokretom u drugom dijelu susreta.

Lokomotiva je bolje počela utakmicu, domaća momčad izgledala je nadmoćnije u prvom dijelu, povela je 2:0 i na kraju izgubila utakmicu.

Loši vremenski uvjeti, katastrofalni travnjak i prazne tribine upriličili su tipično hrvatsku prvoligašku atmosferu.

Kolinger je u 13. minuti zatresao mrežu nakon što je Mrmić odbio loptu po Datkovićevu udarcu glavom, u 42. Krstanović je udarcem glavom iz blizine povisio na 2:0.

Pred odlazak na odmor Barić je igrao rukom u kaznenom prostoru, Andrić je iz kaznenog udarca smanjio na 2:1.

U drugom dijelu momčad Lokomotive potpuno je fizički pala, očito je utakmica polufinala Kupa protiv Hajduka ostavila posljedice.

Andrić je u 62. minuti polegnuo u blato trojicu braniča Lokomotive i efektno izjednačio - 2:2.

U 79. minuti Mamić je ubacio slijeva, Hendija je pogrešno procijenio let lopte, a Datković nespretno poslao loptu u svoju mrežu - 2:3!

U 90. minuti Mrmić je Majeru obranio zicer i sačuvao pobjedu, u 92. minuti Barić je dobio izravni crveni karton nakon što je rukama zaustavio napadača Intera.

LOKOMOTIVA: Hendija, Datković, Kolinger, Barić, Burić (80 Babić), Karačić, Majer, Havojić, Krajnović (61 Kastrati), Radonjić (64 Oluić), Krstanović

INTER: Mrmić, Mamić, Komorski, Mazalović, Postonjski (89 Grgić), Vukčević, Andrić (88 Ljubanović), Zulim (61 Blažević), Prenga, Šarić, Bosec

Utakmica 26. kola: Lokomotiva - Inter 2:3 (Kolinger 13, Krstanović 42/Andrić 45-11, 62/Datković 79-ag)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.