Prva HNL: Hajduk pobijedio u Koprivnici dvama pogocima u završnici utakmice

Subota, 09. ožujka 2019. 17:06 Napisao/la  SC

S. Belupo - Hajduk 1:2, Strijelci Jurić (89) i Tudor (93),  Pogodio je Siniša Oreščanin sa trima zamjenama, koju su podignule intezitet igre

Jurić (Hajduk)
Jurić (Hajduk) Foto: www.hnkhajduk

 

Hajduk je pobijedio Slaven Belupo preokretom u zadnjim minutama utakmice, kada su gosti postignuli dva pogotka.

U 89. minuti Delić je ubacio zdesna, Jurić je najviše skočio na suprotnoj strani i glavom loptu poslao u mrežu - 1:1.

Hajduk je uspio izjednačiti nakon snažnog pritiska, koji se pojačao kada je Zirdum u 68. minuti isključen, pa su obje momčadi nastavile igrati s desetoricom igrača.

U 57. minuti Juranović je skrivio kazneni udarac prekršajem na Deliću za crveni karton, Jelić je svladao Posavca s bijele točke - 1:0.

Od toga tenutka domaća momčad kao da je ustuknula pred brojčano slabijim gostima, iz minute u minutu Hajduk je pojačavao ritam i agresivnost.

Pogodio je Siniša Oreščanin sa trima zamjenama, koju su podignule intezitet igre.

U sudačkoj nadoknadi Hajduk je osigurao pobjedu tipičnim pogotkom na pritisak, omaleni Tudor je u 93. minuti glavom je loptu uspio skrenuti u mrežu na drugoj vratnici.

Zadnje minute domaća momčad izgledala kao da je grogirana.

Oko sat vremena Slaven Belupo potpuno je kontrolirao igru, Hajduk ni po čemu nije pokazao da može postići pogodak, a kamo li dva.

SLAVEN BELUPO: Filipović, Zirdum, Nowak, Međimorec, Delić, Jajalo, Vidović, Puclin (90+1 Plantak), Bogojević, Jelić (71 Mateus, Menalo (81 Karamarko)

HAJDUK: Posavec, Juranović, Ismajli, Svatok (85 Delić), Bradarić, Jradi, Nejašmić, Palaversa (69 Jurić), Caktaš, Gyurcso (60 Tudor), Jairo.

Utakmica 24. kola: Slaven Belupo - Hajduk 1:2 (Jelić 57-11m/Jurić 89, Tudor 90+3)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.