NAKON ČETIRI GODINE

Hajduk nije uspio postati lider

Nedjelja, 11. kolovoza 2019. 19:51 Napisao/la  SC

Slaven Belupo ostvario prvu pobjedu

Edouk ublažio poraz
Edouk ublažio poraz Foto: www.hnkhajduk

 

Hajduk ne da nakon 4. kola nije osvanuo na prvom mjestu nego je doživio prvi poraz u najslabije odigranoj utakmici sezone.

Slaven Belupo osvojio je prve bodove ove sezone lakše nego što se moglo očekivati prije utakmice u Koprivnici, posebice s obzirom na euforiju u Splitu nakon tri pobjede na početku sezone.

Osim dvadesetak početnih minuta tijekom kojih je Hajduk stavom pokazao da želi pobjedu, sva ostalo u igri gostiju išlo je u prilog domaćinu.

U 37. minuti Puclin je iskosa slijeva uputio loptu prizemno u prvi kut, Duka je pogriješio u procjeni, lopta je prošla ispod vratara Hajduka - 1:0.

U 56. minuti Jakoliš je udario Međimorca u borbi za poziciju nakon ubačaja iz prekida, neobičan prekršaj s obzirom da napadač Hajduka nije mogao do lopte sudac Matoc opravdano je kaznio izravnim crvenim kartonom.

Debitant u dresu Hajduka igrao je svega dvije minute!

U 79. minuti Bogojević je dobio drugi žuti karton u roku od dvije minute, pa je Hajduk izjednačio snage što se tiče broja igrača.

Četiri minute kasnije utakmica je odlučena!

U 83. minuti Ismajli je sleđa srušio Ejupija u kaznenom prostoru, Matoc je pokazao na bijelu točku.

Krstanović je sigurno izveo najstrožu kaznu - 2:0.

Hajduk je tako igrao da nema za čime žaliti!

Jedini hvalevrijedan potez gostiju bio je Eduokov pogodak u 96. minuti, kada je novi napadač Hajduka efektno s ruba kaznenog prostora pogodio lijevi gornji kut i ublažio poraz - 2:1.

SLAVEN BELUPO: Filipović, Zirdum, Međimorec (58 Nowak), Radivojević (67 Karamarko), Paracki, Bogojević, Puclin, Glavčić, Delić (76 Goda), Ejupi, Krstanović

HAJDUK: Duka, Juranović, Ismajli, Simić (54 Šimić), Dolček, Hamza (85 Teklić), Nejašmić, Eduok, Caktaš, Jradi (55 Jakoliš), Jairo

Utakmica 4. kola: Slaven Belupo - Hajduk 2:0 (Puclin 37, Krstanović 84-11m/Edouk 90+6)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.