PRESEDAN U HNL-u

Igrači Cibalije na fotki s prekriženim HNS

Subota, 09. prosinca 2017. 10:13 Napisao/la  sc

Prvi put u povijesti jedna momčad prozvala HNS

Igrači Cibalije na fotki s prekriženim HNS


Cibalia je u petak doživjela poraz (2:3) u Zaprešiću.

Inter je preokrenuo rezultat nakon što su gosti vodili 2:1 do odmora.

Tijekom utakmice ostali su bez isključenog igrača, Zvonimir Milić morao je izaći u 68. minuti zbog dvaju žuti kartona dobivenih zbog startova

U 63. minuti isključen je prestavnik Cibalije Petar Tomić zbog vrijeđenja suca, isto se dogodilo pomoćnom treneru Stjepanu Kvesiću u 78. minuti.

Usput, sudio je Goran Pečanić iz susjednog Zagreba. Vinkovčani su bili ogorčeni zbog dosuđenog kaznenog udarca i kriterija suđenja.

Nakon utakmice igrači Cibalije reagirali su na neobičan način,  fotografirali su se s prekriženim 'HNS'.

Prvi put u povijesti HNL-a jedna prvoligaška momčad javno je prozvala HNS zbog cirkusa u sudačkoj organizaciji i ustroja koji generira negativnosti na svim razinama. Takvo što nije zabilježeno ni u jednoj europskoj ligi!

A koliko je ustroj nakaradan ukazuje sustav odlučivanja!

Kako je moguće da nogometna organizacija u kojoj jedna prvoligaška momčad ovako reagira ima samo jednog kandidata za predsjednika HNS-a.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.