Policija privela pedeset navijača nakon tučnjave između pripadnika BBB-a i Torcide kod Karlovca

Četvrtak, 12. veljače 2015. 13:43 Napisao/la  SC

Svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine

Pedeset pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide uhićeno je nakon tučnjave na autocesti A1, koja se dogovorno dogodila u srijedu oko 13.30 sati kod Karlovca. U tučnjavi je sudjelovalo pedesetak navijača Dinama i stotinjak navijača Hajduka, sukob je dogovoren na proputovanjima prema prema Puli (BBB) i Mladinu (Torcida).

Policijskim postupanjem na području Policijske uprave karlovačke pronađene su i zadržane 46 osoba, koje se dovode u vezu s fizičkim sukobom na autocesti, a još četiri osobe pronađene su na području Policijskih uprava ličko-senjske i primorsko-goranske.

Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine, koji je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja, a dovodi se u vezu s događajem na autocesti, te će danas tijekom dana uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni prekršajni sud.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.