Policija istražuje sukob navijača Rijeke i Hajduka, 18-godišnjak završio u KBC Rijeka

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. 22:15 Napisao/la  SC
Policija istražuje sukob navijača Rijeke i Hajduka, 18-godišnjak završio  u KBC Rijeka

 

Nakon utakmice Rijeke u Velikoj Gorici i utakmice Hajduka u Koprivnici sukobili su se pripadnici Armade i Torcide.

Detalji sukoba prepričavaju se po društvenim mrežama, nije poznato je li tučnjava dogovorena ili je bila riječ o sačekuši, sukob se navodno dogodio oko Vrbovskog.

Policijska Uprava PGŽ službeno je objavila sljedeće priopćenje:

- Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa, stoji u priopćenju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.