Pobjeda je imperativ posebice za trenera Mislava Karoglana

Subota, 10. veljače 2024. 11:17 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: HNK Hajduk

Nakon četiri utakmice (Lokomotiva, Dinamo, Rijeka, Osijek) u kojima je Hajduk od 12 mogućih bodova osvojio samo skromna 3 boda, nedjeljni dvoboj sa Slavenom Belupom na Poljudu za bijele je odlučujući.

Sve osim pobjede bilo bi ravno katastrofi, osvajanje tri boda imperativ je posebice za trenera Mislava Karoglana kojega posljednjih dana muči viroza.

Novi neuspjeh teško da bi aktualni trener preživio na klupi.

Utakmicom s Belupom za Splićane započinje serija, barem na papiru lakših utakmica iako takvih nema, barem što se Hajduka tiče.

S obzirom kako igra, Hajduk niti jednu utakmicu ne može lakoćom dobiti.

Do derbija s Dinamom u Splitu, bijeli redom igraju s Belupom kod kuće, slijede dva uzastopna gostovanja kod Rudeša i Varaždina, zatim kod kuće dočekuju Istru 1961, potom odlaze u goste Gorici, a prije dvoboja s Dinamom na Poljud stiže Lokomotiva.

Može li Hajduk pobijediti sve navedne utakmice?

Objektivno, vrlo teško!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.