Osijek najavio tužbu protiv Petra Bočkaja, prošle godine zaradio 200.000 eura

Nedjelja, 03. ožujka 2019. 18:20 Napisao/la  SC

Bočkaj je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete, kaže predsjednik Osijeka Ivan Meštrović

Petar Bočkaj
Petar Bočkaj Foto: Lario Tus

 

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović nema milosti prema Petru Bočkaju, koji se u pijanom stanju automobilom zaletio u benzinsku postaju, ozlijedio djelatnicu i pobjegao s mjesta nesreće:

- Bočkaj je svojim ponašanjem bacio ljagu na ime i ugled kluba. Mi nismo kolektivna, odgojna, ali ni ustanova za liječenje ovisnosti i ovdje nema mjesta empatiji. On je prošle godine plaćen milijun i pol kuna, što je peterostruka plaća hrvatskog premijera i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu, istaknuo je Meštrović u razgovoru za Sportske novosti.

Ozlijeđena djelatnica radi u tvrtki koja je klupski sponzor:

- Implikacije su zbog toga još i veće. Kako će se vodstvo te kompanije osjećati kada im ja dođem i zatražim pomoć za NK Osijek. Bočkaj je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete koju nam je nanio da barem djelomično vratimo ono što smo u njega uložili. U ovom slučaju isprika ne prolazi, zaključio je Meštrović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.