OSIJEK - DINAMO Zoran Zekić: Ima previše vode, ne znam hoće li se utakmica moći igrati!

Petak, 09. veljače 2018. 11:07 Napisao/la  SC

Treneri u HNL-u prisiljeni su mijenjati metodologiju rada i načine igre čim počnu padati prve jesenske kiše

OSIJEK - DINAMO Zoran Zekić: Ima previše vode, ne znam hoće li se utakmica moći igrati!

 Utakmice pri kraju jesenskog i na početku proljetnog dijela sezone HNL-a u pravilu najavljuju meteorolozi.

Ako se izuzmu perfektna podloga na Rujevici i relativno dobri travnjaci na Maksimiru i Poljudu, svi ostali travnjaci u katastrofalnom su stanju čim padne malo jača kiša ili snijeg.

Nakon što je Cibalia odbila zahtjev Hajduka za zamjenom domaćinstva, proljetni dio sezone počeo je pozivom navijačima Intera da pomognu očistiti travnjak da bi se u petak mogla igrati prva utakmica 21. kola između Intera i S. Belupa.

U subotu (15) igraju Rijeka i Istra 1961 na besprijekornoj Rujevici, nakon toga (17) derbi bi trebali igrati Osijek i Dinamo u Gradskom vrtu:

Međutim, travnjak u Osijeku natopljen je vodom!

- Bilo je i snijega, koji se otopio jer stalno pada kiša. Zbog toga je travnjak jako natopljen vodom. Ima previše vode, ne znam hoće li se utakmica uopće moći igrati. Nadam se da će puhnuti vjetar, da će se vrijeme promijeniti. Počinjemo među prvima u Europi, a travnjaci su nam u lošem stanju. Nešto se tu mora promijeniti, kaže trener Osijeka Zoran Zekić.

Ako se bude igralo u Osijeku, jasno je da uvjeti za igru neće biti ni približno optimalni.

Treneri u HNL-u prisiljeni su mijenjati metodologiju rada i načine igre čim počnu padati prve jesenske kiše.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.