Nikola Prelčec: Ide nam na ruku što će Osijek biti umoran od utakmice protiv Luzerna

Utorak, 18. srpnja 2017. 16:18 Napisao/la  SC

. Kada damo sve od sebe,  onda možemo pobijediti svakoga, kaže Prelčec

Nogometaši Istre 1961 u nedjelju na Drosini u 21 sat igraju protiv Osijeka, koji su iskazali slabosti (1:1) u prvoj utakmici protiv Rudeša.

Osijeku očito teško padaju europske utakmice, u četvrtak igraju uzvratnu utakmicu pretkola Europske lige protiv Luzerna u Švicarskoj.

- Nama to ide na ruku pošto će sigurno biti nešto umorniji od puta i utakmice, ali to ne mora značiti ništa. Rudešu nisu stvorili previše prilika kao što sam očekivao, ali opet su prije toga odigrali vrhunsku utakmicu protiv Luzerna na kojoj su dominirali i pobijedili ih 2:0. Kada damo sve od sebe, odigramo koncentrirano i kao prava ekipa, onda možemo pobijediti svakoga. Očekujem da ćemo u nedjelju odigrati upravo tako i da ćemo ih pobijediti. Jaki su, respektiramo ih, ali nemamo što puno pričati. Igramo doma i želimo pobjedu, a imamo cijeli tjedan da se pripremimo, kaže Nikola Prelčec, nekadašnji igrač Pomorca i Grobničana koji se prometnuo u standardnog igrača pulskog prvoligaša.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.