Nešto je čudno u zraku, nakon osmog kola na suđenje se žale treneri Dinama i Rijeke

Nedjelja, 15. listopada 2017. 12:56 Napisao/la  SC

Gostujući su se navijači bunili zbog nekih situacija, a meni moji igrači kažu da je igrač Osijeka dodao loptu za Ademija, kaže trener Dinama Mario Cvitanović

Mario Zebec, Mario Cvitanović i Zoran Zekić
Mario Zebec, Mario Cvitanović i Zoran Zekić Foto: www.gnkdinamo


Dinamo nije iskoristio kiks Rijeke, vodeća momčad nije uspjela pobijediti Osijek nakon što je Rijeka neočekivano doživjela poraz u Puli.

Štoviše, Dinamo je izjednačio pogotkom Henriqueza u 95. minuti, pa na kraju u Maksimiru moraju biti itekako zadovoljni podjelom bodova. Imao je Dinamo više prilika, Soudani nije iskoristio kazneni udarac...

Zanimljivo je nešto drugo. Nakon utakmice trener Dinama osjetio je potrebu progovoriti o suđenju, čini se da je sudac Mario Zebec zbog navodnog zaleđa poništio regularni pogodak Arijana Ademija.

- Možemo pričati i o nekim sudačkim odlukama. Gostujući su se navijači bunili zbog nekih situacija, a meni moji igrači kažu da je igrač Osijeka dodao loptu za Ademija. Trebam pogledati utakmicu. Bilo je tu nekih situacija. Nisam siguran da bismo 'ubili' prvenstvo da smo pobijedili. Mislim da pobjeda ne bi ništa riješila. Žao mi je što nismo pobijedili baš kao i u Puli. Ja znam što Dinamo nosi i što se ovdje očekuje. Žao mi je i kad vidim lica igrača u svlačionici koji su željeli tu pobjedu. Vidjelo se na njima da im je stalo. Na tome moramo graditi svoju budućnost. Mi smo momčad u izgradnji, treba vremena da stasamo. Na ovakim utakmica se može puno toga naučiti, rekao je Mario Cvitanović.
 
Nakon utakmica u istom kolu na suđenje se žale treneri Dinama i Rijeke, Matjaž Kek nakon poraza u Puli dobar dio konferencije za novinare posvetio je suđenju Damira Batinića iz Osijeka.  

Nešto se čudno događa u hrvatskom nogometu, na suđenje su se počeli žaliti treneri Dinama i Rijeke.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.