Mladen Bartolović, trener Cibalije: Hajduk je na Poljudu favorit protiv Dinama

Nedjelja, 15. listopada 2017. 22:25 Napisao/la  SC
Mladen Bartolović
Mladen Bartolović


Hajduk je pobijedio (2:1) Cibaliju teže od očekivanog, trener Joan Carrillo  nije bio zadovoljan igrom:

- Zamišljali smo da će se utakmica baš ovako odvijati. Oni imaju zbijene linije, defenzivno su jako dobro organizirani, kad se tome doda i nesretno primljeni gol... Bilo je jako teško razbiti njihove linije, to se može samo brzim pasovima napraviti... U drugom dijelu smo napravili rošade na pozicijama, zabili smo drugi gol, imali još par prilika... Zadnjih desetak minuta utakmica se otvorila, u tom dijelu smo napravili par taktičkih pogrešaka, ali pobjedu smo zaslužili, iako nismo zadovoljni kako smo odigrali utakmicu. Nismo bili dorečeni, bio sam ljutit na moje igrače koji nisu dodali loptu u takvim situacijama. Nije samo Said, nego i Hamza koji nije dodao Ohandzi... Bilo je par situacija kada igrači nisu napravili ono što su trebali, kazao je Carrilo koji u novom konfliktu Ercega i Saida ne vidi ništa zabrinjavajuće:

- Said je mislio da je Erceg u zaleđu. Vidio sam s klupe da je bilo nekoliko takvih situacija kad igrači nisu donijeli prave odluke. Ne bih želio da se tome daje previše važnosti. U želji za pobjedom ponekad ne naprave ono što bi trebali, smatra Carrillo koji nije mogao izbjeći pitanje o utakmici protiv Dinama:

- Moramo biti svjesni da moramo igrati puno bolje, brže, preciznije... Jako nam je važna utakmica s Dinamom, analizirat ćemo naše pogreške, igru protivnika kako bismo bili spremni i sposobni da se nadmećemo s njima. Vraća nam se Nižić, i što je najvažnije, s nama će biti naši vjerni navijači, zaključuje Carrillo.

Trener Cibalije Mladen Bartolović je istaknuo:

- Ne mogu u cijelosti biti nezadovoljan utakmicom, bio je plan uvesti Hajduka u nervozu, nisu baš imali rješenja jer smo mi stajali čvrsto i pokušavali iznenaditi iz kontra napada... Napravili smo to u nekoliko navrata, što su prepoznali i navijači na tribinama i počastili domaće igrače negodovanjem. Na žalost nismo izdržali. Upozoravali smo na Bašićev prekid, isto kao i na Kožulja... Kad je Hajduk zabio drugi gol mi smo se otvorili, pokušali s dva napadača, ali je teško protiv Hajduka tražiti bodove na Poljudu. Moramo ovako igrali i protiv ostalih, rekao je Bartolović i ovako procijenio ishod derbija između Hajduka i Dinama:

- Protiv Dinama smo igrali lošije jer nismo ispoštovali dogovor. Rezultat 5:2 izgleda loše, ali zapucali su nam šest puta i zabili pet golova, ni Jordan nije imao takvu statistiku... Hajduk je na Poljudu favorit protiv svih i ja im dajem malu prednost, kazao je Bartolović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.